Pienryhmät

Kuntosaliharjoittelun alkeiskurssit Tampereella ja Helsingissä

Kuntosalin alkeiskurssi on 3-4 hengen ryhmälle suunniteltu opastus kuntosaliharjoittelun perusteisiin. Seitsemän viikon valmennusjakson aikana opit kuntosaliharjoittelun pääliikkeet laitteissa ja vapailla painoilla. Jokaisen harjoittelukerran jälkeen saat videotallenteen ohjatuista liikkeistä valmennettavien suljetussa whatsapp-ryhmässä. Valmennusjakso sisältää kaksi harjoitteluohjelmaa. Harjoitteluohjelmat ovat yksijakoisia.

Kuntovaatimuksia alkeiskurssille ei varsinaisesti ole. Voit osallistua alkeiskurssille, jos päivittäisessä liikkumisessa ei ole selkeitä haasteita: pystyt nousemaan ja laskeutumaan portaita, istuutumaan ja nousemaan sekä tuolille että lattialle ilman ulkopuolisen avustusta.  Voit ilmoittautua mukaan verkkokaupassamme. Mikäli haluat maksaa kurssin Smartum-, Virike- tai muilla työnantajaeduilla, ole yhteydessä päävalmentajaamme Ulrika Lillsundeen sähköpostilla: ulrika@murves.fi

Asiakkaiden kommentteja alkeiskurssista:

"Treenien jälkeen oli aina tosi hyvä fiilis! Sellanen onnistunut ja osaava olo, mikä tietenkin on kannustavan valmennuksen ansiota. On myös mahtavaa tuntea olevansa vahva (tai ainakin vahvempi kuin alussa) ja itsekin oikein yllättyy, että rauta nousee!"

"Kurssi oli huippu! Ryhmän ollessa pieni ohjaus oli yksilöllistä. Treeneihin oli joka kerta kiva lähteä ja sen loputtua energiaa enemmän, kun tullessa. Olin pidempään etsinyt liikuntalajia, joka nappaisi ja kurssin aikana oli mahtavaa huomata, että löysin sellaisen."

Aikataulut:

Valmennusryhmät kokoontuvat kerran viikossa ajalla 8.1.-21.2.2019 (viikot 2-8)

Helsinki: tiistaisin klo 19-20

Tampere: torstaisin klo 19-20

Lift like a girl Tampereella ja Helsingissä

Lift like a girl on kehonmuokkauksesta kiinnostuneille, jo kuntosalilla käyneille, suunnattu pienryhmävalmennus. Ryhmän koko on 3-4 henkilöä, eli ohjaus on yksilöllistä. Seitsemän viikon valmennusjakson aikana opit fitnessvalmentajan salat tehokkaaseen, mutta turvalliseen lihasta kasvattavaan harjoitteluun. Jokaisen harjoittelukerran jälkeen saat videotallenteen ohjatuista liikkeistä valmennettavien suljetussa whatsapp-ryhmässä. Valmennusjakso sisältää kaksi harjoitteluohjelmaa. Harjoitteluohjelmat ovat yksijakoisia.

Kuntovaatimuksia Lift like a girl-valmennukseen ei varsinaisesti ole. Voit osallistua valmennukseen, jos päivittäisessä liikkumisessa ei ole selkeitä haasteita: pystyt nousemaan ja laskeutumaan portaita, istuutumaan ja nousemaan sekä tuolille että lattialle ilman ulkopuolisen avustusta.  Voit ilmoittautua mukaan verkkokaupassamme. Mikäli haluat maksaa kurssin Smartum-, Virike- tai muilla työnantajaeduilla, ole yhteydessä päävalmentajaamme Ulrika Lillsundeen sähköpostilla: ulrika@murves.fi.

Asiakkaiden kommentteja Lift like a girlistä:

"Fiilis jokaisen treenin jälkeen on mahtava! Opin joka kerta jotain uutta, erityismaininta supertehokkaasta pakaratreenistä, joka tuntui vielä päiviä harjoittelun päätyttyä <3"

"Osallistuin valmennusryhmään, koska en 'osaa' treenata tarpeeksi tehokkaasti itsenäisesti, ja on tuntunut siltä kuin harjoittelusta puuttuisi fokus. Tavoitteena oli muokata kropasta vähärasvaisempi ja lihaksikkaampi, siis kokonaisuudessaan sporttisempi olemus. Nyt oon kuitenkin tosi motivoitunut ja vihdoin tiedän mitä mun pitää tehdä! Oon joutunut ostamaan kaksi paria pienempiä vaatteita parin Lift like a girl- valmennusjakson jälkeen - ja vihdoin näytän itsevarmalta bikineissä!"

Aikataulut:

Valmennusryhmät kokoontuvat kerran viikossa ajalla 8.1.-21.2.2019 (viikot 2-8)

Helsinki: tiistaisin klo 18-19

Tampere: torstaisin klo 17:45-18:45

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon