Valmentajaesittely: Veera Niskanen

Olen 35-vuotias pienen pojan äiti, lääkäri, personal trainer ja fitnessvalmentaja.

 

Intohimonani on auttaa asiakkaitani löytämään liikunnan ilo elämäänsä, muodostamaan terve ja tasapainoinen suhde ruokaan ja omaan kehoonsa sekä erityisesti huomioimaan stressin hallinta ja palautuminen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tärkeänä tukipilarina. Omat vakavat pitkäaikaissairaudet ovat pakottaneet minut löytämään keinoja huomioida hyvinvoinnin eri osa-alueet tehokkaammin sekä lääkärinä että valmentajana. Käytän nyt oppejani potilaitteni ja valmennusasiakkaitteni hyödyksi. Opetan sinua löytämään oman tapasi liikkua ja syödä terveyttä edistävästi. Urheilijaa autan optimoimaan kaikki kehityksen osa-alueet tuloksekkaan uran mahdollistamiseksi, tuen sinua urheilijaksi kasvamisessa, autan löytämään muita ammattilaisia tueksesi sekä teen nykyisen huoltotiimisi kanssa yhteistyötä. Lääkärinä autan sinua pitkäaikaisten ja akuuttien sairauksien hoidossa ja osaan ottaa ne ja niiden asettamat erityistarpeet huomioon valmennuksessa.

 

Erityisosaaamistani ovat kehonmuokkaus ja fitness-kisavalmennus, voimanostovalmennus, juoksuvalmennus, urheilijan ja kuntoilijan ravintovalmennus, raskaana olevien ja synnyttäneiden naisten valmennus ja pitkäaikaissairaiden liikkujien ja urheilijoiden valmennus. Koulutan itseäni jatkuvasti niin Suomessa kuin ulkomailla liikunta- ja terveysalan parhaimpien osaajien johdolla sekä verkostoidun alan ammattilaisten kanssa. Jos en tiedä, otan selvää. Teen etävalmennusta koko Suomen alueella ja valmennuksessani on myös ulkomaisia asiakkaita. I also coach in English!

 

Tarjoan myös lähes ainoana valmentajana Suomessa vuoden mittaisen ProCoach- elämäntapavalmennuskokonaisuuden, jossa opit etänä terveellisen ruokavalion koostamisen lisäksi mm. unesta ja stressinhallinnasta ja saat päivittäisten oppituntien lisäksi halutessasi liikuntaohjelman koko vuodeksi suoraan mihin tahansa älylaitteeseesi. Kysy lisää sähköpostilla veera@murves.fi tai alla olevalla yhteydenottolomakkeella!

received_10156024716618749.jpeg
DN0A1144_20x30cm_mv.jpg

Ota yhteyttä Veeraan

DN0A1114_Sofia_Virtanen_mv.jpg

Thanks! Message sent.

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon